به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی، دکتر درجانی، طی دیداری با دکتر لاهوتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شریف لنگرود، به بررسی مسائل بودجه ای پیش روی شرکت پرداخت.
در این نشست که با محوریت پیگیری راهکارهای تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای پروژه ها و برنامه های راهبردی شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی برگزار شد، دو طرف بر ضرورت نگاه ویژه به منابع مالی پایدار تأکید کردند.
دکتر درجانی در ابتدای این دیدار با قدردانی از همراهی های مستمر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، به تشریح برخی پروژه های اولویت دار شرکت پرداخت و خاطر نشان ساخت «در صورت تأمین به موقع بودجه مصوب، امکان تحقق بسیاری از اهداف تولیدی و امنیت غذایی کشور با شتاب بیشتری فراهم خواهد شد».